Buy or Rent House Appartment Villa and Land in Island of Crete with Blue Skyline Real Estate Agency
Buy or Rent House Appartment Villa and Land in Island of Crete with Blue Skyline Real Estate Agency
Rent villa apartment or house or manage your property with us on Crete

Ημιμονοκατοικία με θέα στη θάλασσα και στο βουνό στην Αλμυρίδα

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5015

Δείτε Gallery
επωλήθη
Λεπτομέρειες
Εμβαδό: 350 m2
Τύπος: Βίλα-Σπίτι
Μέγεθος: 100 m2
Δωμάτια: 2
Μπάνια: 3

Τιμή258 000 €

Ενεργειακή Κλάση: G

Παροχές

  • Δίπλα σε ΑΤΜ
  • Διπλά τζάμια
  • Εντοιχιζόμενες συσκευές
  • Εντός κατοικημένης περιοχής
  • Ηλιακό
  • Θέα στα Λευκά Όρη

Περιγραφή

Πωλείται ημιμονοκατοικία 100 τ.μ. χτισμένη σε ιδιόκτητο οικόπεδο 350 τ.μ. Βρίσκεται σε μια από τις πιο αποκλειστικές περιοχές της Αλμυρίδας, λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του δημοφιλούς παραλιακού θέρετρου της Αλμυρίδας.

Από το ακίνητο υπάρχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα Λευκά Όρη. Το σπίτι βλέπει πάνω από τον δήμο της Αλμυρίδας απέναντι στους λόφους και την κοιλάδα.

Αυτή η κατοικία είναι μια καλοσχεδιασμένη κατοικία 3 επιπέδων, που επιτρέπει τη θέα στη θάλασσα και στο βουνό από το ισόγειο και το πάνω επίπεδο. Μπαίνετε στο ακίνητο στο επίπεδο του ισογείου, από την κύρια είσοδο. Βρίσκεστε σε μια καλά σχεδιασμένη ενιαία κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με άφθονο αποθηκευτικό χώρο, μια ξυλόσομπα βρίσκεται στο σαλόνι για τη ζωή όλο το χρόνο. Υπάρχει επίσης ένα καλό μέγεθος μπάνιο με πλακάκια και καμπίνα ντους σε αυτό το επίπεδο.

Το σαλόνι και η τραπεζαρία έχουν φυσικό φως που πλημμυρίζει από τις γυάλινες πόρτες της βεράντας και τα παράθυρα της τραπεζαρίας. Από το σαλόνι υπάρχει πρόσβαση σε ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και εξωτερική τραπεζαρία, ενώ υπάρχει επίσης ένας μικρός κήπος με εσπεριδοειδή.

Ανεβείτε τις σκάλες με πλακάκια στον πρώτο όροφο όπου βρίσκετε το πρώτο από τα 3 υπνοδωμάτια. Ένα ευρύχωρο δίκλινο υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες για αποθήκευση, en-suite και πρόσβαση από τις πόρτες της βεράντας στο ιδιωτικό μπαλκόνι με απίστευτη θέα στη θάλασσα και θέα στο χωριό κάτω.

Κατεβαίνοντας τις σκάλες πίσω στο ισόγειο μπορούμε να φτάσουμε στο χαμηλότερο επίπεδο αυτού του ακινήτου. Το κάτω επίπεδο έχει 2 σημεία εισόδου, μέσω της  σκάλας από το σαλόνι ή έχει επίσης τη δική του κύρια είσοδο από το μπροστινό μέρος του ακινήτου. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο καλού μεγέθους με εντοιχισμένες ντουλάπες.

Υπάρχει μπάνιο με πλακάκια και WC στον όροφο.

Το 3ο δωμάτιο στον κάτω όροφο χρησιμοποιείται επί του παρόντος ως δεύτερο σαλόνι, αλλά θα μπορούσε εύκολα να γίνει το 3ο υπνοδωμάτιο, αυτή τη στιγμή σε αυτό το δωμάτιο υπάρχει μια μικρή κουζίνα, καναπές και ψυγείο.

Από την κύρια είσοδο του κάτω επιπέδου, βγαίνετε στο μπροστινό μπαλκόνι με πλακάκια που οδηγεί στον πλακόστρωτο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, με μικρό κήπο.

Το τουριστικό θέρετρο του Almyrida Bay απέχει μόλις 200 μέτρα με το παραδοσιακό λιμάνι και την όμορφη αμμώδη παραλία και τον κόλπο. Το χωριό της Αλμυρίδας είναι δημοφιλές τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες και φιλοξενεί παραδοσιακές ταβέρνες, καφετέριες, μίνι μάρκετ, φαρμακείο, φούρνο και όλες τις άλλες ανέσεις.

Λόγω της τοποθεσίας του, αυτό το υπέροχο σπίτι θα ήταν ένα ιδανικό οικογενειακό σπίτι για μόνιμη κατοικία.

Θα αποτελούσε επίσης μια φανταστική εξοχική κατοικία ή όντως μια τέλεια επενδυτική ευκαιρία για την αναπτυσσόμενη αγορά ενοικίων εδώ στην Κρήτη.

Print Friendly and PDF

Gallery

Τοποθεσία

    Σας Ενδιαφερει;

    επικοινωνηστε!

    Δεν θέλετε να περιμένετε?

    © Blue Skyline 2023