Buy or Rent House Appartment Villa and Land in Island of Crete with Blue Skyline Real Estate Agency
Buy or Rent House Appartment Villa and Land in Island of Crete with Blue Skyline Real Estate Agency
Rent villa apartment or house or manage your property with us on Crete

Μονοκατοικία με ωραία θέα 400 μέτρα από την παραλία της Ελούντας

ΚΩΔΙΚΟΣ: 6031

Δείτε Gallery
Προσφορά
Λεπτομέρειες
Εμβαδό: 190 m2
Τύπος: Βίλα-Σπίτι
Μέγεθος: 88 m2
Δωμάτια: 2
Μπάνια: 2

Τιμή215 000 €

Ενεργειακή Κλάση: G

Παροχές

  • Δίπλα σε ΑΤΜ
  • Δυο όροφοι
  • Εντός κατοικημένης περιοχής
  • Ηλεκτρικός θερμοσίφωνας
  • Θέα προς Βουνό
  • Θέα στη θάλασσα

Περιγραφή

Σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από το γραφικό λιμάνι της Ελούντας, βρίσκεται μια όμορφη διώροφη μονοκατοικία 91 τ.μ.

Βρίσκεται στην κορυφή της γειτονιάς και απολαμβάνει εξαιρετική ανεμπόδιστη θέα στα βουνά, το λιμάνι της Ελούντας και τη θάλασσα .

Υπάρχει δρόμος που επιτρέπει στάθμευση ακριβώς δίπλα στην είσοδο του σπιτιού και η γύρω περιοχή είναι γεμάτη δέντρα και φυτά, δίνοντας σκιά αλλά και προσφέροντας ιδιωτικότητα.

Είναι ένα πλήρως επενδεδυμένο με πλακάκια, υπέροχο, περιποιημένο σπίτι με ευρύχωρο σαλόνι που διαθέτει τζάκι, άνετη βεράντα στο ισόγειο και οργανωμένη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ξύλινα ντουλάπια και ξύλινο τραπέζι και καρέκλες για τραπεζαρία.

Ένα WC νιπτήρα και τουαλέτα με αποθηκευτικό χώρο βρίσκονται στη γωνία, δίπλα στην κουζίνα.

Από εδώ υπάρχει μια σειρά από σκάλες που οδηγούν στον επάνω όροφο, όπου βρίσκεται το κύριο μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια.

Το μπάνιο έχει ανακαινιστεί από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. Είναι μοντέρνο με πλακάκια τοίχο σε τοίχο, νεροχύτη, τουαλέτα και μπανιέρα.

Τα ελκυστικά υπνοδωμάτια έχουν δάπεδο με πλακάκια και ντουλάπια. Και τα δύο οδηγούν σε ένα μπαλκόνι που βλέπει έξω και πάνω από την πόλη της Ελούντας και το λιμάνι.

Από εδώ, μια μεταλλική σκάλα οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο όπου μπορεί κανείς να βρει το ηλιακό πάνελ για τη θέρμανση του νερού. Είναι επίσης ιδανικό για διασκέδαση καθώς οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν και να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την υπέροχη θέα 360 μοιρών.

Τον τελευταίο χρόνο, ο σημερινός ιδιοκτήτης έχει:

  • Τοποθέτησε νέα δεξαμενή νερού
  • Συνέδεσε τα λύματα με την κεντρική γραμμή
  • Σοβάτισε και έβαψε το εξωτερικό καθώς και το κάγκελο της βεράντας
  • Ζωγράφισε το εσωτερικό
  • Επισκευάστηκε η πέργκολα
  • Εγκαταστάθηκε νέος φούρνος, ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο και κλιματισμός στο υπνοδωμάτιο
  • Αντικαταστάθηκε η μπροστινή πόρτα

Print Friendly and PDF

Gallery

Τοποθεσία

    Σας Ενδιαφερει;

    επικοινωνηστε!

    Δεν θέλετε να περιμένετε?

    © Blue Skyline 2023